Okänd fakta om hur och var kan jag köpa receptbelagd medicin utan en …

Okänd fakta om hur och var kan jag köpa receptbelagd medicin utan en …

Tretton När man tittar på läkemedel som patienter faktiskt har rekommenderats samt ges på medicin och/eller klinisk historia, kan det verka som att det faktiskt finns problem med läkemedlets effekt. Läkemedlet kan saknas terapeutiskt för det tillstånd som det har rekommenderats för, men bristen kan vara ett resultat av den andra klassens effektivitet hos läkemedlets aktiva komponenter, en generell brist på energikomponenter, eller kanske med tanke på att det faktiskt är en imitation .

Globe Health Association (THAT) bevarar det undermåliga och även Falsified Medical Products Team. 14 Internationella kommissionen har fastställt att förfalskade läkemedel är "falska läkemedel som går över av sig själva som faktiska, sanktionerade läkemedel."15 Mellan 2013 och även 2017 fanns det faktiskt totalt 1112 undermåliga eller falska läkemedel som avslöjades i WHO:s databas.

Tretton Ett fåtal av dessa falska droger köptes över nätet och inkluderade påstådda droger (t.ex. för estetiska ändamål, viktminskning eller till och med impotens); bedövningsmedel, smärtstillande medel, preventivmedel och även fertilitetsterapier, diabetesmediciner, själsmediciner, hiv- och leversjukdomsterapier, djungelfebermediciner, psykofarmaka, cancercellsläkemedel, receptbelagda antibiotika, samt vacciner. 14 Olämplig Internettillgång till receptbelagda läkemedel är faktiskt inte unik för USA.

6 %), opioider (4, 1 %) och även lugnande medel (2, 7 %). 16 I Storbritannien har den avancerade förpackningen och utseendet på falska läkemedel som förvärvats via World Wide Web med äkta handelsalternativ lett till att dessa läkemedel har spridits i apoteksbutiker såväl som i medicinska anläggningar. 17 Enligt en studie utförd i Nederländerna, minst 10.

18 Koenraadt såväl som van de Ven tillade att "Olagligt sätt att leva på droger köps faktiskt mestadels via shoppingwebbplatser såväl som på webbapotek, och individer avslöjar högre uppfyllelsegrad" med sina investeringar. 18 I ett nationellt representativt exempel köp viagra utan recept i Ungern var det mer sannolikt än sällan individer som köpte basartiklar på nätet att köpa droger online.

19 Följande litet urval från de litterära verken beskriver de osäkra såväl som utmanande problem och resultaten som kan följa enkelheten i att köpa potenta läkemedel online. År 2011 släppte Jena och även Goldman en recension av ökningen av förskrivna droger i USA mellan 2000 och även 2007 och dess partnerskap tillsammans med internettillgången till felaktigt behandlade läkemedel.

Twenty Monteith och Glenn undersökte bekvämligheten med att köpa psykologiska läkemedel online. De använde söktermen "skaffa [läkemedelsetikett] online" för att undersöka 38 ofta använda droger, varav 13 har en högre missbruksförmåga. 21 Sökmotorns resultatsida i 167 drogaffärer som ger läkemedel tillgängliga för försäljning, varav 147 (88%) inte efterlyste någon form av recept.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *